Probalance Therapiepraktijk

massagetherapie | voedingsadvies

Maak kennis met ons

Probalance Therapiepraktijk

In 2005 heb ik Probalance Therapiepraktijk ingeschreven bij de KvK. In eerste instantie vanuit mijn woonhuis in Vuren, maar al snel werd de ruimte te klein. Ik verhuisde met mijn praktijk naar de Mussenlaan 1a in Vuren en bouwde een bloeiende praktijk op. Op 20 juni 2018 is de praktijk verhuisd naar het prachtige, nieuwe zorgcentrum aan de Dorpsstraat 10 in Vuren.

Carine van Zomeren

Mijn naam is Carine van Zomeren en sinds 2005 werkzaam binnen mijn praktijk Probalance. Een gezonde praktijk, waarin ik als gediplomeerd BATC Therapeute al jaren met veel betrokkenheid mensen met diverse klachten behandel. Zoals pijnklachten en/of bewegingsbeperking van o.a. nek, hoofd, schouders en rug. Ook voor klachten zoals een tenniselleboog, fybromyalgie, artrose en achillespeesontsteking kunt u bij Probalance terecht.

Een gezonde levensstijl heeft mij altijd al bezig gehouden. Ik kan erg genieten van het bereiden én eten van een gezonde maaltijd. 

Ook vind ik het heerlijk om buiten te bewegen zoals wandelen en fietsen in de natuur. Ondertussen de dag doornemen en op die manier ontspannen. Dat voelt heerlijk!

Dit wil ik ook in mijn praktijk overbrengen op mijn cliënten, daarom neem ik de cliënt tijdens het gewichtsconsult ook weleens mee naar buiten. Samen evalueren, voedingsadviezen en tips verstrekken en calorieën verbranden en ontspannen buiten in de frisse lucht.
Lichaam en geest zijn echt gebaat bij bewegen!